Fronsrimpels Voorhoofd Kraaienpootjes Wallen Jukbeen Lippen Neus-lippen plooi Kaaklijn

Botuline toxine A & Fillers door een arts

* = Disclaimer

Botuline toxine A (Botox) wordt al jaren voor cosmetische toepassingen gebruikt, om rimpels zoals de frons, naast de ogen en voorhoofdrimpels die ontstaan door spieractiviteit te verzachten.

Populair*
‪Tegenwoordig is het gebruik van botulinetoxine in de wereld explosief toegenomen.‬ ‪Dit alles dankzij de gunstige eigenschappen van het preparaat zoals: hoge mate van veiligheid, goede cosmetische resultaten, eenvoudige behandeling voor de patiënt en een betaalbare prijs.‬

Preventieve werking*
De behandeling heeft een duidelijke preventieve werking. Het verhinderd de ontwikkeling van rimpels in het behandelde gebied.‬ ‪Het kan ook zorgen voor een, op een natuurlijke manier, herstel van rimpels (de huid die niet worden blootgesteld aan het constante buigen (vouwen) en kan na enige tijd herstellen).‬

Werking*
Botuline toxine A is een injectievloeistof en wordt toegediend met een klein naaldje rechtsreeks in de desbetreffende spier en vereist geen verdoving (de meeste mensen ervaren dit niet als pijnlijk). Het blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, zodat deze tijdelijk minder krachtig wordt. Dit product vermindert dus de overactiviteit van de spieren. Het is een zeer lokale behandeling en heeft dus geen effect op de rest van het lichaam.

Langdurig effect*
Het resultaat is niet blijvend. Het effect van Botuline toxine A is vaak enkele dagen na de behandeling zichtbaar en na gemiddeld 2 weken bereikt het de maximum. De duur van het resultaat is per persoon verschillend en varieert van 3-6 maanden. Daarna kan men de behandeling herhalen. De ervaring leert dat namate men vaker ingespoten wordt,de behandelfrequentie afneemt en dus het resultaat langer aanwezig blijft. Botuline toxine A word ook gebruikt voor de behandeling van overmatig transpireren onder de oksels en handen.

Veilig*
Een Botuline toxine A behandeling kan eenvoudig gebeuren en laat geen hinderlijke sporen na. Men zou bij wijze van spreken tijdens een middagpauze behandeld kunnen worden en nadien gewoon deelnemen aan de normale dagelijkse activiteiten.


*Deze resultaten zijn behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.*


Prijslijst

Fillers

Hyaluronzuur komt van natuur voor in het lichaam en zorgt voor soepelheid en veerkracht van de huid. Naarmate men ouder wordt, neemt de productie van hyaluronzuur af. Hierdoor wordt de huid slapper en kunnen er diepe rimpels onstaan. Wij werken met topproducten Restylane®, Etermis®, Glytone® en Radiesse® die het natuurlijke hyaluronzuur vervangen. Het is een gel dat kleine waterkussentjes vormt in de huid. Met deze watersponsjes kunnen we volumetekort aanvullen, de huid hydrateren en oneffenheden opvullen.

Resutlaat Fillers*
Het resultaat is direct zichtbaar. De huid kan na de behandeling een beetje gezwollen zijn en roodheid vertonen. Dit neemt geleidelijk af en is meestal na een paar uur weer verdwenen. Een mogelijke blauwe plek verdwijnt na een paar dagen. De kans op blauwe plekken is erg klein maar wel aanwezig.

Langdurig resultaat*
Het resultaat is niet blijvend. De resultaten van een Fillerbehandeling zijn direct zichtbaar en kunnen bij de meeste mensen een jaar duren.‬ ‪Met een re-behandeling binnen 9 maanden na de eerste behandeling, kan deze periode vaak tot 18 maanden worden verlengd.‬ ‪Na een lip behandeling, kan een nieuwe behandeling na 6 maanden nodig zijn.‬ ‪Met het ouder worden, verliezen we de ronding van onze gelaatstrekken.‬ Massa gaat verloren, waardoor de huid gaat hangen.‪Er ontstaan zakken onder aan de kaaklijn en mondhoeken zakken omlaag. Wij herstellen verloren volume in de gebieden waar dit het meest merkbaar is .‬ ‪U kunt ook een meer gedefinieerde kin of meer uitgesproken jukbeenderen creeren.‬ Tevens heeft het opvullen van de jukbeenderen een bijkomend effect. De wangen worden gelift waardoor de mondhoeken worden opgetild en de zakken langs de kaaklijn verdwijnen. De kaaklijn wordt scherper en daardoor strakker en jonger.

Kan het goedkoper?*
De prijs van deze behandelingen worden met name bepaald door de prijs van de Botuline toxine A zelf en de filler. Het zijn dure vloeistoffen in aanschaf. De klinieken die het veel goedkoper aanbieden kiezen voor goedkope Botuline toxine A en filler. Deze zullen niet een langdurig effect hebben en bovendien kan het gebruik van kwalitatief slechte middelen gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Wij kiezen voor de beste materialen en zijn nog steeds relactief scherp geprijsd in vergelijking met andere collega's.

Kan ik niet beter kiezen voor een landelijk bekende kliniek?*
Klinieken zoals Bergman kliniek en Velthuis kliniek zijn kwalitatief goed. Echter ze rekenen veel te hoge tarieven, terwijl onze cosmetische arts met dezelfde topproducten werkt en dezelfde kwaliteit biedt. Door onze lagere vaste lasten houden wij het ook voor u betaalbaar.

*Deze resultaten zijn behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.*