IPL Ontharen Skin Rejuvenation Couperose Pigmentvlekken Acne Injectables

Ooglidcorrectie (boven), beide ogen voor 699,- euro! (Actieprijs!)

* = Disclaimer

Bij een bovenste ooglidcorrectie wordt het overschot aan huid, al dan niet in combinatie met onderliggend vetweefsel, verwijderd. De ingreep vindt plaats onder lokale verdoving. Wij werken met de beste specifieke instrumentarium. Wij werken volgens de richtlijn blepharoplastiek bovenoogleden van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (maart 2008)

Echte klachten*
Een vermoeid uiterlijk, een sombere blik, hangende oogleden en hoofdpijn: het zijn veelgehoorde klachten van mensen die een ooglidcorrectie ondergaan bij ons. Na een ingreep van 1 uur bent u verlost van deze klachten.

Waarom zo scherp geprijsd?*
Een ooglidcorrectie wordt bijna nooit vergoed door de zorgverzekering. In tegenstelling tot grote klienieken zoals Bergman Clinics en Velthuis Kliniek hebben we weinig kosten aan grote dure pand en veel personeel. Daarnaast is de ingreep uitstekend onder lokale verdoving te doen, waardoor u geen "roesje" nodig heeft en niet onnodig betaald. Het is geheel pijnloos door de verdoving. Waarom te veel betalen als het niet hoeft? De techniek en instrumentarium is gegarandeerd van de aller beste kwaliteit en niveau. Wij bieden bovenooglidcorrectie aan met voor- en nacontrole voor slechts 699,- euro.


*Deze resultaten zijn behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.*


Prijs Ooglidcorrectie: € 699,- (van 900,-) | Consult gratis

*Deze resultaten zijn behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.*Consult voor meer info*
Voorafgaand aan elke behandeling vindt een uitgebreid informatiegesprek met de arts plaats. Tijdens dit consult zal de arts u vragen stellen over uw medische achtergrond en uw algemene gezondheidstoestand. Op basis van uw wensen en persoonlijke kenmerken bepaalt u samen met de arts de voor u meest geschikte behandeling. De arts neemt de ingreep met u door en geeft aan welke resultaten kunnen worden verwacht. Tevens worden de mogelijke risico's en complicaties die zelfs bij een veilige operatie als een ooglidcorrectie kunnen optreden met u besproken. De mogelijke complicaties die zich zouden kunnen voordoen kunt u hieronder terugvinden bij “Veel gestelde vragen”. Als u op basis van dit uitgebreide informatiegesprek besluit om tot een behandeling over te gaan, dan wordt een behandelingsdatum vastgesteld en zult u verdere aanwijzingen krijgen betreffende de voor- en nazorg.
Maak snel een afspraak!Zijn de littekens duidelijk zichtbaar na de behandeling?*
De incisie en hechtingen zijn in de eerste week zichtbaar. De huid wordt volgens de beste techniek gehecht. In de huid van de oogleden bevindt zich weinig collageen waardoor deze huid over het algemeen opmerkelijk goed en snel geneest doordat er ook na de ingreep nauwelijks collageenvorming plaatsvindt. Het uiteindelijke resultaat is hierbij ook afhankelijk van uw wondgenezing en hoe uw lichaam zelf littekens maakt. Het deel van het litteken in de kraaienpootjes zal langer rood blijven.

Zijn er risico's en complicaties?*
Complicaties na een ooglidcorrectie zijn zeer ongewoon. Het ongemak van zwelling, roodheid, roodheid van de littekens en bloeduitstortingen is van tijdelijke aard. Specifieke complicaties die na een blepharoplastiek kunnen optreden zijn asymmetrie, trek aan de oogleden en een nabloeding of infectie in de oogkas (in 0,04% van de gevallen veroorzaakt dit blindheid). Algemene risico's die na iedere ingreep kunnen optreden zijn onder andere een allergische reactie, infectie, nabloeding, trombose en een gestoorde wondgenezing. Licht ongemak, zoals bloeduitstortingen en een strak gevoel nemen vrij snel af. De lichte zwelling van de behandelde gebieden verdwijnt in de weken na de ingreep.

Komen de hangende oogleden weer terug?*
Hoe lang het effect zichtbaar blijft is niet exact vooraf te voorspellen, het natuurlijke verouderingsproces gaat door en de snelheid hiervan is individueel bepaald. De klok wordt lokaal terug gezet in de tijd en zal enkele jaren effect geven.

Kan ik littekencrème gebruiken na de ingreep?*
De littekens zijn een aantal maanden rood en zullen na verloop van de tijd verbleken. U mag de littekens na 1 week insmeren met een vette crème en heel licht masseren. Zorgt u er wel voor dat de littekens beschermd blijven tegen overmatig zonlicht, bijvoorbeeld door het dragen van een zonnebril.

Wanneer mag ik weer sporten?*
De meeste mensen gaan na een periode van twee weken weer sporten. Alleen als de bloeduitstortingen die na de ingreep ontstaan langer aanblijven, raden wij u aan nog even te wachten. Wanneer u iets van de grond wilt pakken, buig dan niet voorover maar zak door de knieën.

Wanneer mag ik douchen of in bad?*
Na drie dagen mag u weer voorzichtig onder de douche. Zorgt u ervoor dat het behandelde gebied niet nat wordt. Na 1 week kunt u ook weer in bad. De temperatuur van het water mag niet te heet zijn, omdat dit het behandelde gebied kan doen zwellen. Ook is het beter om kort te douchen.

Wanneer kan ik weer mijn lenzen dragen?*
Na 1 week kunt u weer normaal lenzen dragen, indien mogelijk al eerder.

Wanneer kan ik weer make-up gebruiken?*
Na 1 week kunt u weer voorzichtig make-up gebruiken. Let u er wel op dat u bij het verwijderen van de make-up niet te hard over het behandelde gebied wrijft.

Na hoeveel tijd kan ik weer aan het werk?*
Na 1 week gaan de meeste mensen weer aan het werk. De hechtingen worden verwijderd en het litteken mag dan gecamoufleerd worden.

*Deze resultaten zijn behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.*