IPL Ontharen Skin Rejuvenation Couperose Pigmentvlekken Acne Injectables

Skin Rejuvenation / Huidverjonging (IPL)

* = Disclaimer

Als we ouder worden wordt het vocht- en vetgehalte van de huid minder. Tussen het twintigste en vijfentwintigste levensjaar treedt een vertraging op in de celdeling waardoor er minder collageen en elastine wordt aangemaakt. Om en nabij het veertigste levensjaar is ongeveer nog maar 30% van de huidcellen actief. Het gevolg hiervan is een merkbare en zichtbare achteruitgang van de huid.

Mooie en egale huid.*
Skin Rejuvenation gaat tekenen van huidveroudering tegen en wordt er een algemene huidverjonging van het gelaat bereikt. De huid krijgt een kuur op basis van lichtpulsen. Hierdoor krijgt de aanmaak van natuurlijk collageen en elastine een opmerkelijke stimulans. Oppervlakte rimpels verminderen en pigmentvlekken verdwijnen, poriën worden kleiner en fijne lijntjes verdwijnen. De huid herstelt zich, ziet er frisser uit, krijgt vernieuwde spankracht en voelt zachter maar ook en steviger aan.

Waarom bij Crown Beauty?
In onze kliniek zijn er ook artsen werkzaam die toezien dat alles veilig en effectief gebeurd. Dit in tegenstelling tot veel salons waar alleen schoonheidsspecialisten werken. Kies voor uw veiligheid en gezondheid voor een kliniek waar een big-geregistreerde arts aanwezig is.

Te behandelende gebieden
De behandeling kan toegepast worden op het gelaat, de hals, décolleté en op andere plaatsen die zijn blootgesteld aan de zon zoals de handen (zogenaamde ouderdomsvlekken).


Skin Rejuvenation
Gelaat € 65
Hals € 65
Decolleté € 65


Effectiviteit*
De behandeling is vooral effectief bij beginnende huidveroudering en pigmentatie-stoornissen. In een verder gevorderd stadium kan de Skin Rejuvenation behandeling nog wel een duidelijk resultaat van 75% vermindering van het probleem behalen.

Verloop van de behandeling*
Skin Rejuvenation is een geavanceerde medisch verantwoorde licht- flitstechniek. De hoge kwaliteitsstandaard van Miracle IPL+ producten kan gegarandeerd worden door samenwerking met internationaal erkende dermatologen. Het berust op het principe dat licht van een bepaalde golflengte geabsorbeerd wordt door de huid. Afhankelijk van de indicatie en daarmee de instelling van het apparaat, wordt de golflengte bepaald. De behandeling is intensief en snel voorbij, maar is niet geheel pijnloos. Een verdoving is echter niet nodig. Na iedere behandeling is er al resultaat zichtbaar. De behandeling duurt ongeveer 10 tot 30 minuten.

Kuurvorm*
Een complete Skin Rejuvenation kuur bestaat uit 4 behandelingen, met een interval van 3 weken. Daarna wordt het aanbevolen om 1x in de zes maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

*Deze resultaten zijn behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.*